Itt a Die Hard-sorozat jövő nyáron mozikba kerülő negyedik részének előzetese, amelyből kiderül, hogy az 51 éves Willis még mindig lazán kitér a robbanások és a feje fölött elsüvítő kocsik elől.

Még forgatják a tizenegy év után újraélesztett Die Hard-sorozat negyedik részét, a Live Free or Die Hard-ot, de az első rövid (nem is olyan rövid: 1 perc 15 másodperces) előzetes máris felbukkant a neten. A minimális mennyiségű (2 mondatnyi) szöveget tartalmazó klip nem árul el többet a sztoriról, mint amennyit a rendező, Len Wiseman (Underworld) korábban már elmondott: John McClane (Bruce Willis) egy számítógépes terroristával veszi fel a harcot ebben a részben, és az ellenfél high tech módszereivel szemben még mindig jól bevált öklét használja.

Az előzetes azzal a kellően patetikus felütéssel kezdődik, hogy az alkotók figyelmeztetnek bennünket: "Július 4-én a választási lehetőségek világosak lesznek: élj szabadon vagy drágán add az életed!". Ezután lassított felvételen bomlik ki az amerikai zászló, majd beindul az akció: autós és helikopteres üldözés, robbanások és lövések, valaki kirepül egy épület ablakán egy kocsi tetejére. Feltűnik Justin Long (a Kidobós-ból emlékezhetünk rá), aki Bruce Willis mellett parázik az anyósülésen, és egy hevesen lövöldöző nő, aki valószínűleg Maggie Q (Mission: Impossible 3), de ebben nem vagyunk biztosak, mert napszemüveg van rajta, és csak nagyon rövid ideig mutatják. Az előzetes a fent említett - poénos - két mondattal és Willis sokatmondó pillantásával zárul.

A Live Free or Die Hard-ot Amerikában a függetlenség napját megelőző pénteken, június 29-én mutatják be.