Befutott végre Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse-ának első jó minőségű előzetese, amely mindkét filmből tocsogós ízelítőt nyújt.

Korábban már felkerült egy Grindhouse klip a netre, de abban szinte csak Rodriguez filmjének részleteit láthattuk. A mostani előzetesben a narrátor felkonferálja mindkét alkotást: kiderül, hogy először Rodriguez Planet Terror-át, majd Tarantino Death Proof-ját látjuk majd a moziban - két teljes nagyjátékfilmet egymás után, egy jegy áráért.

Bár a klip jobb minőségű, mint az előző változat, szándékosan karcos képeivel még annál is inkább B kategóriás hatást kelt. A Planet Terror-ból láthatjuk, amint Freddy Rodríguez (Sírhant művek, Lány a vízben) figurája géppuskát szerel a féllábú Rose McGowan (Sikoly) csonkjára, így a lány egyszerre jut műlábhoz, és egy remekül hasznosítható fegyverhez. Feltűnnek a zombiszerű lények is, akik feltételezhetően még sok gubancot fognak okozni a film során.

Aztán jön a Death Proof, amelyben Kurt Russell egy autójával nőket gázoló sorozatgyilkost alakít, aki most éppen egy szőke cicababát - akit szintén McGowan játszik - fűz egy bárban. Feltűnik még néhány dögös csaj és egy még dögösebb motor is, aztán a füstölgő géppuskalábát megfújó McGowan búcsúzik tőlünk.

A Grindhouse jövő áprilisban kerül a magyarországi mozikba, és természetesen az [origo] filmklub is levetíti majd premier előtt.