A Valami Amerika rendezőjének új, Lora című filmje sok szerelmet, legalább annyi bánatot és szép főhősöket ígér. Nézd meg az előzetest!

Január 25-én kerül a mozikba a Valami Amerika és a Magyar vándor rendezőjének, Herendi Gábornak az új filmje, a Lora. Az előző két, könnyed filmnél valamivel komolyabb, de sok humoros elemmel tarkított alkotásra kell számítani, amelynek középpontjában egy szerelmi háromszög áll.

Mint az az előzetesből is kiderül, a címszereplő Lora kegyeiért két fiú, sőt, történetesen egy testvérpáros verseng: a nagydumás, menő étteremtulajdonos Dávid, és öccse, a zárkózott, érzékeny zenész, Geri. Képbe kerül még Betti, Lora legjobb barátnője is, így a háromszög tulajdonképpen négyszöggé változik. Nem akarjuk lelőni a sztori fordulatait, de annyit még elárulhatunk, hogy az egyik szereplő szörnyű baleset áldozatává válik, ami gyökeresen felforgatja mindannyiuk életét.

Lorát az amerikai Lucia Brawley alakítja, aki tavaly Oliver Stone World Trade Center-ében tűnt fel először a vásznon. Gerit a szintén majdnem kezdő Nagy Péter játssza, aki a debreceni Csokonai színház tagja és az idei Berlinale fiatal tehetségeket bemutató Shooting Star programjában Magyarországot képviseli majd. A Dávidot alakító Fekete Ernőt sem láthattuk még nagyobb filmszerepben, de a színházlátogatók számára már régi ismerős, hiszen évek óta a Katona társulatában játszik. Bettit a tavalyi Randevú-ban Pap Vera mellett főszerepet játszó Szamosi Zsófi alakítja, mellettük fontosabb mellékszerepben Gazsó Györgyöt és Lukáts Andort láthatjuk majd.