Vak szerelmek

2007.01.25. 0:38

A négy frissen bemutatott filmből háromban közös, hogy a főhős olyannal kezd viszonyt, akivel nem kellene. A negyedikben viszont nem a szerelem, hanem a sötét politika dominál.

Lora - 2007
Képek | Előzetes | Hivatalos oldal | Hol/Mikor játsszák

Forrás: [origo]
Nézz még több képet a filmből!

Miről szól? Geri titkon szereti Lorát, aki azonban a bátyját, Dávidot választotta. Három évvel később a megváltozott Geri újra találkozik a megváltozott Lorával.

Ki a rendező? A Valami Ameriká-t és a Magyar vándor-t jegyző Herendi Gábor harmadik nagyjátékfilmje ez.

Kik a szereplők? A két szuper főszereplő viszonylag még ismeretlen: Lorát az amerikai Lucia Brawley (World Trade Center) formálja meg, Gerit Nagy Péter (VII. Olivér) játssza. Dávidot Fekete Ernő alakítja, fontosabb szerepben láthatjuk még Szamosi Zsófiát és Lukáts Andort.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szeretnének végre egy jól összerakott magyar közönségfilmet látni.

Mit mond az alkotó a filmről? Herendi Gábor eddigi filmjeire, a Valami Ameriká-ra és a Magyar vándor-ra összesen több mint egymillió jegy kelt el a moziban - ekkora közönségsikert a mai rendezők közül nem sokan arattak. Nyilvánvaló, hogy legújabb munkáját, a Lorá-t is nagy várakozás előzi meg, de Herendi ezúttal nem csak nevettetni akart. Olvasd el Herendi Gáborral készült interjúnkat!

Mit mond a főszereplő a filmről? Ha az elmúlt hónapokban jártál a főváros utcáin, nem kerülhette el a figyelmedet a Lora című film plakátja. Ha eddig nem tudtad, hogy kicsoda a képen szereplő titokzatos, bekötött szemű fiú, most megismerheted őt: Nagy Péter rejtőzik a kendő alatt, akit a Berlinale a fesztivál egyik csillagának választott idén. A közelgő rendezvény apropóján kifaggattuk a fiatal színészt. Olvasd el Nagy Péterrel készült interjúnkat!

Előző
Következő