Bruce Willis csak a pénz miatt vállalta a Die Hard 4-et

2007.06.21. 13:08

Jövő héten szerdán érkezik az itthoni mozikba a Die Hard-sorozat Legdrágább az életed című új része, amelyben Bruce Willis tizenkét év kihagyás után negyedszer is a kemény John McClane nyomozó bőrébe bújik. Bemelegítésképpen megtekinthető a neten egy rövid angol nyelvű videóinterjú, amelyben Willis és a filmben epizódszerepet alakító rendező, Kevin Smith (Shop-stop) dumál a Twentieth Century-Fox stúdió egyik lépcsőjén üldögélve.

Forrás: [origo]
Bruce Willis a Legdrágább az életed című filmben | Nézd meg az interjút!

Mivel erről a két komolyanvehetetlen pasasról van szó, természetesen semmi értelmes nem hangzik el a beszélgetés során: Willis azzal indít, hogy csak azért vállalta el megint McClane szerepét, mert le volt égve, aztán hangsúlyozza, hogy egyáltalán nem ért a színészkedéshez, végül pedig kilátásba helyezi, hogy lesz majd ötödik rész is, de abban valószínűleg már tolókocsiban ülve fog szerepelni (a színész márciusban töltötte be az ötvenkettőt). Szóval sok értelmes információra nem derül fény, de sebaj, aranyosak.

Még egy videót ajánlok azoknak, akik nem bírják kivárni a jövő heti premiert: a Yahoo Movies-on (természetesen angolul) megnézhető a film első nyolc perce. Erről nem tudok nyilatkozni, mert én inkább megvárom, míg jövő héten egyben megnézhetem az egész filmet.