Owen Wilson felvágta az ereit

2007.08.27. 8:15

Szomorúan olvastuk ma reggel a Varietyben, hogy Owen Wilsont tegnap déltájban kórházba szállították Santa Monicában. Annyit lehet tudni, hogy Wilson tablettákat vett be - hogy milyen gyógyszerből és hány darabot, arról nem szól a közlemény -, és megvágta a bal csuklóját.

Forrás: [origo]
Owen Wilson és Kate Hudson egy kosárlabdameccsen még áprilisban

Wilsont egy családtagja találta meg, aki segítséget hívott, ezután a kórházban összevarrták a színész csuklóját, és megtisztították szervezetét a mérgektől. Nem tudjuk, mi okozhatta Hollywood egyik legviccesebb figurájának összeomlását - egy blog spekulációja szerint a Kate Hudsonnal történt szakítás viselhette meg -, de reméljük, hogy gyorsan felépül.

A friss hírek szerint Owen bátyja, Andrew Wilson volt, aki segítséget hívott öccse öngyilkossági kísérlete után, de további részleteket Owen Wilson jogaira hivatkozva a rendőrség nem közölt az esettel kapcsolatban. Sejthető, hogy Wilson és Hudson kapcsolata viharos volt: a pár többször szakított és újra összejött, legutóbb június elején döntöttek úgy, hogy "szünetet tartanak". Azóta paparazzifotók kerültek nyilvánosságra, melyekből nyilvánvalóvá vált, hogy Hudson az MTV Punk'd című műsorából ismert Dax Shepard nevű színésszel jár újabban.

Esti frissítés: az Associated Press híre szerint Wilson állapota kielégítő, és sajtóügynökén keresztül csupán annyit nyilatkozott, hogy "tisztelettel kérem a médiát, hogy hagyják, hogy a nyilvánosságtól elvonulva kapjak kezelést és lábadozzak ebben a nehéz időszakban".