Friss húsok a moziban

Vágólapra másolva!
Lecsengett a nyári moziszezon; sok sikerfilm és talán még több bukta született idén. Lehetne vitatkozni arról, hogy a Harmadik Shrek felért-e a Shrek 2-vel, és hogy a főzőcskéző patkány vagy Bart Simpson volt-e a cukibb, de mi nem fárasztunk ilyesmivel, ehelyett csak azt idézzük fel a nyárból, ami a legkellemesebb volt: azokat a szemet gyönyörködtető és persze tehetséges fiatal színészeket és színésznőket, akik az elmúlt hónapokban tűntek fel a vásznon és akiknek már a puszta látványa megérte a mozijegy árát.
Vágólapra másolva!

Név: Megan Fox

Kor: 21 éves

Miben láttad a nyáron? A Transformers-ben ő volt a dögös csaj, akire az esélytelennek tűnő főhős srác, Sam ráindult.

Forrás: [origo]

Tudtad, hogy...? Brian Austin Greennek, azaz a Beverly Hills 90210 Davidjének a menyasszonya. Karrierjét modellként kezdte, ezen kívül még táncol is. Játszott együtt a bulvárlapok kedvelt célpontjai közül az Olsen ikrekkel (Karibi vakáció) és Lindsay Lohannel (Egy hisztérika feljegyzései) is. Legalább négy tetoválás díszíti a testét.

Nézd meg ahogy a Transformers-ben felnyitja a motorháztetőt és leizzasztja Samet.

Miben lesz legközelebb? A már készülő How to Lose Friends & Alienate People-ben az újságíró főhőssel összebarátkozó ifjú filmcsillagot alakítja.

* * *

Név: Shia LaBeouf

Kor: 21 éves

Miben láttad a nyáron? Két főszerepben is: a Transformers Strokes-pólós geek főhősét és a Disturbia házi őrizetre ítélt, szomszédokat kukkoló Kale-jét is ő játszotta.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Tudtad, hogy...?


Nézd meg ezt a klipet A Charlie angyalai: teljes gázzal-ból Shia jeleneteivel. Megdöbbentően fiatal volt még a srác!

Miben lesz legközelebb? Valószínűleg már mindenki kívülről fújja az új Indiana Jones-film szereposztását, de azért elmondjuk még egyszer: a negyedik részben Shia játssza Indy fiát.