- Penélope Cruz lehet Maria Callas: a EuropeanFilmsNet szerint a spanyol színésznő éppen most tárgyal az új projektről. A film az olasz Alfonso Signorini Troppo fiera, troppo fragile (Túl büszke, túl törékeny) című frissen megjelent életrajzi regényén alapul. A gyönyörű operalegenda magányosan halt meg Párizsban 1977-ben (tegnap volt éppen harminc éve), de életében híresen szenvedélyes szerelmekbe ugrott bele, úgyhogy jó eséllyel egy újabb Piaf-típusú, mélyen érzelmes és tragikus zenés darabra számíthatunk. Alig várom.

Forrás: [origo]

- Christian Carionnal, a Fegyverszünet karácsonyra francia rendezőjével decemberben beszélgettem, ekkor pöttyintette el, hogy következő filmje klasszikus kémfilm lesz, "életveszéllyel, KGB-vel, hidegháborúval". Most már azt is tudjuk, hogy a film címe Farewell lesz és megtörtént esetet dolgoz fel: arról szól, hogyan állt át a francia oldalra 1981-ben egy Vladimir Vetrov nevű orosz titkosügynök. A hírek szerint Vetrovot az orosz rendező, Nyikita Mihalkov játssza és feltűnik benne a Fegyverszünet karácsonyra egyik főszereplője, a nagyszerű Guillaume Canet is.


- Robert Sanchez, az IESB.net bloggere azt a fülest kapta, hogy Ryan Gosling lehet a 2010-ben mozikba kerülő Justice League of America Batmanje. Az Igazság Ligája a DC Comics képregénybirodalom 1960-ban megalkotott szupercsapata; Superman, Batman, Wonder Woman és Flash fognak össze, hogy szembe szálljanak mindenféle gonosszal. Mivel Christian Bale a pletykák ellenére nem vállalta a Denevérember szerepét, a Warner most a huszonhat éves kanadait környékezte meg. Fontos infó még, hogy a film animáció, úgyhogy ha igaz is a hír, Gosling hangja lesz csak Batman, őmaga nem bújik szuperhőscuccba.