Jessica Biel mégsem csodálatos

2007.10.01. 11:46

- Nagyobb a baj Coppola elrabolt laptopja körül, mint ahogy azt először gondolták - az Oscar-díjas rendező a helyi tévében intézett felhívást azokhoz, akik szerda éjjel betörtek Buenos Aires-i irodájába: juttassák hozzá vissza a laptop merevlemezét, amin az elmúlt tizenöt év személyes feljegyzéseit, családi fotókat és az Argentínában készülő Tetro forgatókönyvének végső változatát tárolta. A rendező pénzjutalmat is ígért a "becsületes" megtalálónak. A hírek szerint Coppola kiköltözteti irodáját a korábban majdnem egy millió dollárért vásárolt Buenos Aires-i házból, de azt még nem tudni pontosan, mennyit csúszik az ellopott forgatókönyv miatt a Tetro forgatása.

- Jessica Biel, akiben a magyarok éppen ezekben a hetekben gyönyörködhetnek a toplistát vezető Férj és férj-ben, visszadobta Wonder Woman szerepét a végül mégiscsak élőszereplős, szuperhősökkel kipárnázott Justice League of Americá-ban. A Warner Bros. és a rendező George Miller kereshetik tovább a szupernőt, de sietniük kell, ha a jövő nyári színészsztrájk előtt még le akarják forgatni a filmet.

Forrás: [origo]
Jessica Biel a Férj és férj című filmben

- Szorosan követjük Haneke ön-remake-jéről, a tíz évvel az eredeti után idén angolul leforgatott Furcsa játék-ról szóló híreket, és a Cinematical jóvoltából most meg tudjuk mutatni az első plakátot is. A sírós Naomi Watts kásás, retrósra filterezett fotója Hitchcockot és a hatvanas-hetvenes éveket idézi, a felirat pedig így szól, "Ismerjétek el: csak magatoknak köszönhetitek." A Furcsa játék a jövő év elején érkezik az amerikai mozikba.