- Írtunk már arról, hogy Jim Sheridan remake-eli a Testvéred feleségét... című filmet Tobey Maguire-rel és Jake Gyllenhaallal a főszerepben. A Variety friss híre szerint megvan, hogy ki játssza Maguire figurájának feleségét, aki közeli kapcsolatba kerül sógorával (Gyllenhaal) mialatt a férje Afganisztánban harcol: Natalie Portman formálja meg a nőt, akit a dán eredetiben Connie Nielsen játszott. A forgatás novemberben kezdődik.

Forrás: [origo]
Natalie Portman

- A State of Play után újabb angol minisorozatból készül mozifilm Hollywoodban, adta hírül a Variety: a The Jury című 2002-es tévésorozat moziverzióját Marc Forster (Szörnyek keringője, Én, Pán Péter) csinálja meg. A tárgyalótermi dráma egy gyilkossági ügyben ítélethozás előtt álló esküdtszék munkáját mutatja meg: egy osztálytársát meggyilkoló szikh diák sorsáról kell dönteniük az esküdteknek. Forster minden bizonnyal csak akkor vág majd bele a projektbe, ha már leforgatta a jövő novemberben mozikba kerülő, egyelőre előkészítés alatt álló 22. James Bond-filmet.

- A Halálos iramban-sorozatnak úgy tűnik, sose lesz vége: a The Hollywood Reporter információja szerint Vin Diesel és Paul Walker hamarosan leszerződhetnek a negyedik részre, amelyet tavasszal kezdenek forgatni Los Angeles-ben, Mexikóban és a Dominikai Köztársaságban. Diesel és Walker az első részben szerepeltek együtt, a másodikban csak Walker tért vissza, a harmadikban pedig Lucas Black játszotta a főszerepet. A negyedik részt a harmadik, Tokiói hajsza alcímű folytatást is jegyző Justin Lin rendezi majd.