Vágólapra másolva!
Nagypályás filmek a mozikban: látogatás meseországban Claire Danes-szel és Michelle Pfeifferrel, kaland a húszas évek Kínájában Naomi Watts-szal és Edward Nortonnal, Zombiölés harmadjára is Milla Jovovich-csal és egy kemény zongoraóra Moritz Bleibtreu anyukájával.
Vágólapra másolva!

Stardust - 2007

Miről szól? Tristan egyezséget köt szerelmével, Victoriával: ha sikerül egy hét alatt megszereznie és elhoznia a hullócsillagot, amit együtt láttak, elnyeri a lány kezét. A fiú útnak indul...

Ki a rendező? A Torta című Guy Ritchie-koppintás rendezőjének, Matthew Vaughnnak a második filmje.

Kik a szereplők? Tristant Charlie Cox alakítja, aki A velencei kalmár-ban és a Casanová-ban bukkant fel korábban, Victoriát Sienna Miller (Alfie) játssza, a hullócsillagot Claire Danes formálja meg, akit Koltai Lajos Esté-jében láthattunk legutóbb. Michelle Pfeiffer gonosz boszorkányként, Robert De Niro rendhagyó kalózként teszi tiszteletét.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki kedveli a szép, nem lebutított meséket.

Mit mondunk még a filmről? A Neil Gaiman könyvén alapuló Csillagpor című film azzal ajándékozza meg a felnőtt nézőt, hogy két órára visszarepíti a gyerekkorba. Nincs más dolgunk, mint hátradőlni és élvezni, hogy mesélnek nekünk. Olvasd el kritikánkat!