Nem nevetni, nem izgulni

Vágólapra másolva!
Ezen a héten a forgalmazók nem kényeztetik el a mozik népét: kapunk egy átlagon aluli Ben Stiller-komédiát, egy tucatakciófilmet, valamint egy fájóan unalmas politikai melodrámát, amelynek az alkotói között meglepően magas az Oscar-nyertesek száma. Mindenki a legjobban teszi, ha inkább megnézi újra A Bourne-ultimátumot.
Vágólapra másolva!

Agyő, nagy Ő! (The Heartbreak Kid - 2007)

Miről szól? Eddie a negyvenes bolttulajdonos hat hétnyi ismerettség után feleségül vesz egy szőke nőt, akiről később olyan szörnyűségek derülnek ki például, hogy túl lelkes az ágyban. A nászúton Eddie megismerkedik egy barna nővel, aki kellően unalmas ahhoz, hogy akár az igazi is lehet. Már csak a szőkétől kéne megszabadulni...

Ki a rendező? Az ízléstelen, ám gyakran rendkívül szórakoztató vígjátékokért (Tökös tekés, Keresd a nőt!) felelős Farrelly testvérek.

Kik a szereplők? Főhősünk a kölyökképű, de már igencsak őszülő Ben Stiller, az álomnőt a Durr, durr és csók-ból és a Mission: Impossible 3-ból ismert Michelle Monaghan alakítja, az idegesítő szőke nő hálátlan szerepét Malin Akerman kapta.

Kinek ajánljuk? Mivel az Agyő, nagy Ő! sajnos a Farrely testvérek eddigi legrosszabb munkája, megtekintését csak azoknak javasoljuk, akik már lemondtak arról, hogy bármi jó is érheti őket az életben.