Winona Ryder végre megmutatja a cickóit

2007.11.06. 0:43

Tíz-tizenöt évvel ezelőtt sok filmrajongó vágyott erre a pillanatra, Winona Ryder karrierjének azonban akkoriban, Az ártatlanság kora vagy a Nyakunkon az élet idején abszolút nem volt szüksége arra, hogy egy kis meztelenkedéssel hívja fel magára a figyelmet. Most egész másképp állnak a dolgok, Winona 1999 óta nem szerepelt sikeres filmben, ráadásul akkor is Angelina Jolie lopta el a reflektorfényt, neve pedig ebben az évtizedben alig került említésre a "bolti szarka" és a "karrieröngyilkosság" kifejezések kísérete nélkül.

Winona Ryder a Sex and Death 101-ban | Nézd meg a videót!


Jövő februárban véget érhet a kudarcszéria, hiszen a Sex and Death 101-re keresztelt vígjáték semmit nem bíz a véletlenre; címével, plakátjával és a 36 éves színésznő várva-várt kitárulkozásával is az érzékeket pályázza meg. A remek tervbe annyi hiba csúszott, hogy a netre máris felkerült Winona másodpercnyi mellvillantása videó és kimerevített kockák formájában is. Még nem tudni, hogy a többi 99 perc is érdekes-e, de az elővetítésekről viszonylag pozitív reakciók szivárogtak ki, és a rendező Daniel Waters jó ómen Winonának, ő írta ugyanis egyik első nagy sikerét, a Heathers - Gyilkos játékok-at.

Forrás: [origo]
Simon Baker és Winona Ryder a filmben | Nézd meg a videót!


Pár éve már sejthető volt, hogy a kilencvenes években sokszor fűzőbe préselt színésznő átértékelte korábbi elveit, hiszen nem tiltakozott az ellen sem, hogy a nálunk méltatlanul csak DVD-re száműzött Kamera által homályosan femme fatale szerepében fedetlen kebleket rajzoljanak neki. Richard Linklater rendhagyó animációs filmjét élő színészekkel forgatták, majd az úgynevezett "interpolált rotoszkópos" eljárással, számítógéppel átrajzolták. A DVD-n láthatunk pár jelenetet az eredetileg felvett anyagból is, de nem túl meglepő módon Winona és Keanu Reeves szexjelenete nem tartozik közéjük.

Keanu Reeves és Winona Ryder a Kamera által homályosan-ban


Lazán idekapcsolódó hír, hogy a Winonához hasonlóan hosszú évekig szégyenlősködő Natalie Portman nemrég a The Darjeeling Limited prológusának, a Hotel Chevalier-nek a kedvéért szabadult meg gátlásaitól majd pár héttel később azt nyilatkozta, hogy megbánta ezt a lépést és soha többet nem vetkőzik le filmszerep kedvéért. Mi ezt hülyeségnek tartjuk és várjuk, hogy Winona és Natalie nyomában tovább bővüljön a művészet nevében melleiket is bedobó színésznők sora.

Video: Winona Ryder szexjelenete a Sex and Death 101-ben (Egostatic!)
Video: Winona Ryder szexjelenete a Sex and Death 101-ben (YouTube)