- A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Nicolas Cage játssza majd a főszerepet Darren Aronofsky előkészítés alatt álló, The Wrestler (A birkózó) című filmjében, adta hírül a Variety. A hosszú idő után egy nagy meccs kedvéért visszatérő birkózót Cage helyett Mickey Rourke alakítja majd, ami szerintünk igencsak jó csere, a cserzett arcú, egykor bokszolóként is működő színészt sokkal könnyebb elképzelni ebben a szerepben. A forgatás a tervek szerint januárban indul.

Forrás: [origo]
Mickey Rourke egy tavalyi bulin

- Már forog James Cameron legújabb nagyszabású filmje, az Avatar című sci-fi. A filmben emberek harcolnak egy frissen felfedezett bolygó űrlény-lakosságával, a főhős pedig egy egykori tengerészgyalogos, aki átáll az űrlakók oldalára a háborúban. Őt Sam Worthington (Cigánykerék) formálja meg, a friss hír pedig az, hogy a főgonosz a nagyjából ismeretlen Matt Gerald lesz (kisebb szerepet játszott pl. a S.W.A.T.-ban). Mellettük még Sigourney Weavert, Zoe Saldanát, Michelle Rodriguezt és Giovanni Ribisit is láthatjuk majd a filmben. Bemutató 2009. május 22-én.

- A Comingsoon.net úgy tudja, a '99-es A Thomas Crown-ügy folytatását Paul Verhoeven rendezi. A holland rendező számos hollywoodi sikerfilmet tudhat maga mögött (pl. Elemi ösztön, Emlékmás), de legutóbbi alkotása a hazai pályán készült Fekete Könyv volt - ezek szerint nem szándékozik hosszabban időzni a kisebb költségvetésű európai filmek világában. A folytatás címe The Topkapi Affair lesz és ebben is Pierce Brosnan játssza majd a főszerepet.