Ewan McGregor és a guminője

2008.01.02. 22:45

A filmrajongók tobzódhatnak az év első hétvégéjén, bőséges választék érkezik a mozikba. Kapunk új Woody Allent, ráadásul jóképű férfisztárokkal, horror-sci-fit Will Smith-szel, angol voyeur-drámát, dán szerelmi komplikációkat és egy kedves kis guminőt is.

Kasszandra álma / Cassandra's Dream - 2007

Miről szól? A szerencsejáték-függő Terrynek és testvérének, a nagygényű nőt tartó Iannek egy csapásra megoldódhatnának az anyagi gondjai, csak meg kéne ölniük valakit nagybátyjuk kérésére.

Ki a rendező? Ez Woody Allen harmadik Londonban forgatott filmje a Match Point és a Füles után.

Kik a szereplők? Terryt Colin Farrell, Iant Ewan McGregor játssza. Nagybátyjuk Tom Wilkinson, Ian szerelme az újonc Hayley Atwell.

Kinek ajánljuk? Ha a Match Point tetszett, valószínűleg szeretni fogod. Ha McGregor és Farrell tetszik, biztos, hogy szeretni fogod.

Mit mondunk még a filmről? Olvasd el minikritikánkat!

Mit mond a rendező a filmről? A Kasszandra álmá-val ismét egy remek Woody Allen-film került a magyar mozikba. Az Annie Hall és a Manhattan legendás rendezőjével a legutóbbi velencei filmfesztiválon ültünk le beszélgetni. A 72 éves mester sokat siránkozott azon, hogy mennyire nehéz összekalapoznia a pénzt a filmjeihez, megelégedettséggel nyugtázta, hogy a Match Point-tal végre egy sötétebb hangulatú filmje is sikeres lett, és elárulta, hogy azért dolgozik megállás nélkül, mert különben nagyon hamar elunná magát. Olvasd el Woody Allennel készült interjúnkat!

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK