Ewan McGregor és a guminője

Vágólapra másolva!
A filmrajongók tobzódhatnak az év első hétvégéjén, bőséges választék érkezik a mozikba. Kapunk új Woody Allent, ráadásul jóképű férfisztárokkal, horror-sci-fit Will Smith-szel, angol voyeur-drámát, dán szerelmi komplikációkat és egy kedves kis guminőt is.
Vágólapra másolva!

Kasszandra álma / Cassandra's Dream - 2007

Miről szól? A szerencsejáték-függő Terrynek és testvérének, a nagygényű nőt tartó Iannek egy csapásra megoldódhatnának az anyagi gondjai, csak meg kéne ölniük valakit nagybátyjuk kérésére.

Ki a rendező? Ez Woody Allen harmadik Londonban forgatott filmje a Match Point és a Füles után.

Kik a szereplők? Terryt Colin Farrell, Iant Ewan McGregor játssza. Nagybátyjuk Tom Wilkinson, Ian szerelme az újonc Hayley Atwell.

Kinek ajánljuk? Ha a Match Point tetszett, valószínűleg szeretni fogod. Ha McGregor és Farrell tetszik, biztos, hogy szeretni fogod.

Mit mondunk még a filmről? Olvasd el minikritikánkat!

Mit mond a rendező a filmről? A Kasszandra álmá-val ismét egy remek Woody Allen-film került a magyar mozikba. Az Annie Hall és a Manhattan legendás rendezőjével a legutóbbi velencei filmfesztiválon ültünk le beszélgetni. A 72 éves mester sokat siránkozott azon, hogy mennyire nehéz összekalapoznia a pénzt a filmjeihez, megelégedettséggel nyugtázta, hogy a Match Point-tal végre egy sötétebb hangulatú filmje is sikeres lett, és elárulta, hogy azért dolgozik megállás nélkül, mert különben nagyon hamar elunná magát. Olvasd el Woody Allennel készült interjúnkat!