Vágólapra másolva!
Mi lesz a vége annak, ha a nagymama egy konyharuhával akarja agyonütni a nagypapát, aztán ittas rendőr szédül a kocsi elé és kiderül, hogy hulla van a csomagtartóban? Ha kíváncsi vagy a válaszra, nézz meg három rövid részletet a Kalandorok című vígjátékból!
Vágólapra másolva!

Január 24-én kerül a mozikba Paczolay Béla Kalandorok című roadmovie-ja, amelyben háromgenerációnyi, nők elől menekülő férfi Erdélyből Budapest felé tartó eseménydús utazásához csatlakozhatsz. A három jómadár egy családhoz tartozik: a nagyapát és a fiút nem kell bemutatni, előbbit Haumann, utóbbit Rudolf Péter alakítja, az unoka szerepében pedig a vásznon most debütáló Schruff Milánt láthatjuk.

Az első filmrészletből megtudhatod, hogy mi a cselekmény mozgatórugója: a nagymama (Pogány Judit) kergeti a ház körül a nagypapát, mivel szerinte férje szeretőket tart. A nagypapánál betelik a pohár, és felszólítja hüledező fiát, hogy máris induljanak, mert odaköltözik hozzá.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=GtxcEabvnjdUkFkh

A következő részletből kiderül, hogy az utazás nem indul teljesen zökkenőmentesen, ugyanis egy részeg rendőr kenődik hőseink szélvédőjére. És ha ez nem lenne elég baj, még két gengszterkinézetű férfi is feltűnik a színen egy nagy fekete kocsiban...

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PfcUrJ1d9RvvNy2r

A trió elvontatja egy bajba került nő kocsiját, ám apa és fia igencsak meglepődnek, amikor kiderül, hogy az autó csomagtartójában egy férfi hullája utazik. A kellemetlenségeket tetézi egy agresszívan fellépő nagybajuszú férfi és egy csak románul értő rendőr felbukkanása is.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Xlk551RPxSbdOKjZ