A 25 éves Brad Renfrót tegnap reggel barátnője holtan találta Los Angeles-i otthonában. Bár a színész halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, feltételezhető, hogy kábítószer-fogyasztással áll összefüggésben, mert köztudott, hogy Renfro heroinhasználó volt. Renfrót tíz éves korában Joel Schumacher fedezte fel, amikor gyerekszereplőt keresett Az ügyfél (1994) című filmjéhez. Schumacher később elmondta, hogy a nehéz körülmények közt élő kisfiú érettsége és "szomorú tekintete" ragadta meg legjobban.

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
Brad Renfro a Tétova tinédzserek-ben (2001) és civilben (2005)

Rövid karrierje során Renfro játszott többek közt Bryan Singer Az eminens című Stephen King-adaptációjában, a Tétova tinédzserek-ben a tizenéves Scarlett Johansson és Thora Birch oldalán és a Genya című Larry Clark filmben, amelyben a társait terrorizáló címszereplő (Nick Stahl) ellen gyilkosságot forraló szörfös fiút formálta meg. Utolsó alakítását a Bret Easton Ellis könyve alapján jelenleg készülő Az informátorok-ban láthatjuk majd.

Nézd meg ezt a felvételt, amelyen a kábé tizenkét éves Renfro gitározik A csodaszer forgatásán és ezt az interjút, amelyben Renfro a Genya forgatásáról beszél.