ABBA-szerelem, mangapara, moszadhajvágás

Vágólapra másolva!
Meryl Streep és Pierce Brosnan ABBA-nótákat énekel, Adam Sandler hajat vág, a japán énekesnő parázik a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Mamma Mia! / Mamma Mia! - 2008

Miről szól? Sophie szeretné, ha az apja kísérné az oltárhoz közelgő esküvőjén, csak az a bökkenő, hogy három lehetséges férfiből kell választania. Nem jön zavarba, hanem úgy dönt, meghívja a nagy alkalomra mindhármat.

Ki a rendező? Phyllida Lloyd, színházi és operarendező, aki a film alapjául szolgáló musicalt is rendezte.

Kik a szereplők? Sophie-t Amanda Seyfried (Bajos csajok) formálja meg, édesanyját Meryl Streep játssza. A három lehetséges apa: Pierce Brosnan, Colin Firth és Stellan Skarsgard.

Kinek ajánljuk? Hacsak nem vagy kifejezetten allergiás az ABBA zenéjére, ez a musicalfilm tuti gondoskodik legalább 24 órányi jó hangulatú pörgésről.

Mit mondunk még a filmről? A Mamma Mia! olyan, mint egy hatalmas csoki-málna-ananász-sztracsatella ízű parfé extra adag tejszínhabbal, koktélcseresznyékkel és karamellszósszal, egy kis rummal megbolondítva, rikító színű mini-napernyődíszekkel teletűzdelve. Szóval irtó giccses, és már-már émelyítően édes, de nagyon könnyen lecsúszik, és sikeresen visszahozza a hétfő hajnalban elkódorgott nyár hangulatát. Olvasd el kritikánkat!