Eső elől moziba

2008.09.05. 15:45

Valami Amerika 2
Bemutató:
december 18.

Miről szól? A Valami Ameriká-ban megismert három testvér (Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc) újra nagy fába vágja a fejszéjét, melyhez Oroszlán Szonja mellett most még Tompos Kátya is asszisztál.

Miért muszáj látni? 2001-ben Herendi Gábor bebizonyította, hogy mégiscsak van értelme a "szórakoztató magyar közönségfilm"-kifejezésnek, ideje ellenőrizni, még mindig él-e a műfaj.

Szeretni fogod, ha bejött a Valami Amerika

+ + +

Righteous Kill
Bemutató:
december 18.

Forrás: [origo]

Honlap | Előzetes


Miről szól? Két nyugdíjba vonulás előtt álló, dörzsölt New York-i nyomozó kap még egy utolsó nagy ügyet: meggyilkoltak egy stricit, és úgy fest, a gyilkosságnak köze van egy évekkel korábbi esetükhöz.

Miért muszáj látni? Robert De Niro és Al Pacino vállvetve - ezt fölösleges is tovább ragozni.

Szeretni fogod, ha bejött a Szemtől szemben

+ + +

The Spirit
Bemutató: december 25.

Forrás: [origo]
Honlap | Előzetes

Miről szól? A nőfüggő Denny Colt (Gabriel Macht) visszatér a halálból, hogy szembeszálljon a gonosz Octopusszal (Samuel L. Jackson) és megmentse Central Cityt.

Miért muszáj látni? A pazar fekete-fehér-vörös képregényes látványvilág valószínűleg senki másnál nem lehetne jobb kezekben, mint Frank Millernél.

Szeretni fogod, ha bejött a Sin City

+ + +

Ausztrália (Australia)
Bemutató:
december

Forrás: [origo]
Honlap | Előzetes

Miről szól? Szép, kifinomult angol arisztokratanő a második világháború elől egy ausztrál ranch-re és ott egy kisportolt testű tehenészember karjaiba menekül - jól teszi. 

Miért muszáj látni? Az ötödik kontinens krémje állt össze a tökéletes országimázs érdekében; Kidman, Luhrmann és Jackman hazai pályán élesztik újjá a klasszikus hollywoodi pompát. 

Szeretni fogod, ha bejött az Elfújta a szél és a Titanic 

+ + +

Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)
Bemutató:
december

Forrás: [origo]
Honlap | Előzetes

Miről szól? Megint jönnek a csúnya, gonosz földönkívüliek és 57 évvel a klasszikus eredeti után tutira valami zöld öko-üzenetük van az emberiség számára.

Miért muszáj látni? Keanu Reeves élete szerepe: évtizedek óta a kifejezéstelen arcú, emberszabású marslakó szerepére gyakorol.

Szeretni fogod, ha bejött a Világok harca és Az esemény

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK