Vidd haza Heath Ledgert vagy Uma Thurmant!

Vágólapra másolva!
Itt a rémes idő, lehet mozizni! Az [origo] téka ezt azzal könnyíti meg, hogy szeptemberben sok izgalmas új filmet kínál, és a szeptember 19-21-ei hétvégén három alkotást ingyen bocsát rendelkezésedre. Ha pedig még ennél is többet szeretnél ingyen mozizni, játssz velünk, hogy filmkölcsönzőkupont nyerhess!
Vágólapra másolva!

Az [origo] téka kínálata szeptemberben a tavalyi és idei év több sikerfilmjével bővül. Hamarosan kölcsönözhető lesz Az arany iránytű című fantasy, amelyben egy kislánynak egészen az Északi-sarkig kell utaznia, hogy a végére járjon egy sötét ügynek, amelyben a jéghideg Nicole Kidman is fontos szerepet játszik.

A nemzet aranya második részében Nicolas Cage-dzsel együtt kereshetjük a rejtélyes könyvet, amely az Abraham Lincoln elleni merénylet részletei mellett még sok más titkot is tartogat, a Kiadatás-ban pedig Reese Witherspoon terrorizmussal gyanúsított férje után kutathatunk Jake Gyllenhaal segítségével.

Forrás: [origo]
Helena Bonham Carter és Johnny Depp a Sweeney Todd-ban

A kínálat egyik gyöngyszeme Tim Burton Sweeney Todd című véres és tüneményes musicalje a meglepően klasszul éneklő Johnny Depp-pel és Helena Bonham Carterrel a főszerepben, amely szeptember 19-étől lesz kölcsönözhető. Kiemelten ajánljuk még a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford-ot is, amelynek ugyan nem csak a címe hosszú, viszont ez a klasszikus westernhagyományokat felelevenítő dráma Casey Afflecktől és Brad Pitt-től is tartogat egy-egy remek alakítást.

A kódolatlan hétvége keretében szeptember 19-e és 21-e közt három tékás filmet ingyen nézhetsz meg, köztük Terry Gilliam Grimm-jét, amely Heath Ledger és Matt Damon főszereplésével vezet be a Grimm testvérek szürreális mesevilágába, ahol a gonosz Tükör királynőt alakító Monica Bellucci is lakozik. A másik két ingyen kölcsönözhető film moziban nem volt látható Magyarországon: az egyik a Kegyetlen faj, amelyben az USA keleti parti milliomosainak egzotikus közegébe csöppenhetünk bele a társadalmi spektrum ellentétes végpontján elhelyezkedő Donald Sutherland és Diane Lane segítségével. A film főhőse egy saját útját kereső tizenéves, akit az Alpha Dog-ból ismert remek Anthon Yelchin formál meg. A másik Ted Demme Gyönyörű lányok-ja, amelyre külön felhívnánk a figyelmet, hiszen a kedves kisvárosi filmben Matt Dillon, Uma Thurman és Natalie Portman is felbukkan.

Timothy Hutton és Natalie Portman a Gyönyörű lányok című filmben

Ha szeretnél a kódolatlan napokat követően is ingyen kölcsönözni az [origo] tékából, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldeni az [email protected] címre. A levél tárgya "Téka szeptemberi játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Melyik alábbi filmben játszik még Monica Bellucci?

1) Beowulf
2) A sziklatanács titka
3) A szerelem következményei

A helyes megfejtést beküldők közül 20 játékost sorsolunk ki, akik fejenként egy kupont nyernek, melynek felhasználásával az [origo] téka választékában található filmek közül egy, maximum 498 Ft értékű alkotást ingyen nézhetnek meg.

A játék egyfordulós, ideje: 2008. szeptember 16. - 29. A sorsolásra 2008. szeptember 30-án kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.