Richard Gere szerelmes, Mark Wahlberg lő

Vágólapra másolva!
Rajzolt bevándorlók Amerikában, professzorával viszonyt kezdő Penélope Cruz, hazudozó dánok és csehek, lövöldöző Mark Wahlberg és a tengerparton andalgó Richard Gere a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Immigrants - 2008

Miről szól? A magyar Jóska és orosz Vladislav próbál boldogulni és csajozni Los Angelesben.

Ki a rendező? Csupó Gábor, a Fecsegő tipegők és A Thornberry család atyja, a Híd Terabithia földjére rendezője.

Kik a szereplők? Rajzolt figurák a világ minden tájáról. A két főhős magyar hangja Hujber Ferenc és Szabó Győző.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik tippeket gyűjtenek vodkaívóverseny megnyeréséhez.

Mit mondunk még a filmről? Csupó Gábor Immigrants - Jóska menni Amerika című egész estés, illegális bevándorlós animációja jól bevált amerikai receptre készült, buzog benne a lelkes emigránssperma és a töretlen akarás, mégsem több, mint egy hatrészes tévésorozat. Olvasd el kritikánkat a filmről!

Mit mond az alkotó a filmről? Az Amerikában élő magyar animációs filmesnek, Csupó Gábornak saját bevándorlóélménye adta az ötletet Immigrants című egész estés animációs filmjéhez, amely egy magyar és egy orosz férfi sok csajozási kísérlettel tarkított Los Angeles-i kalandjait meséli el. Az Immigrants e heti premierje kapcsán beszélgettünk a rendezővel, aki elmesélte, hogy mikor jött rá, hogy az oroszok közt mégiscsak akadnak jó fejek, hogy melyik színésznő törte magát, hogy bekerüljön a következő filmjébe és hogy hogyan haverkodott össze Frank Zappával néhány évvel a zenész halála előtt. Olvasd el interjúnkat Csupó Gáborral!