Mickey Rourke feltámad, Harry Pottert fejbe vágják, Gyllenhaal izmos

2008.11.17. 13:59

Rengeteg néznivaló, amelyekkel ideálisan eltölthető a hétfői munkanap hátralevő része:

- Csak félperces, de üt: itt a legújabb előzetes Frank Miller The Spirit-jéhez. Ezúttal nem noiros erotikát, hanem akciót kapunk ennek megfelelő zenével. Nem fest rosszul. A hazai bemutatót sajnos áttették karácsonyról jövő évre, a tervek szerint február végén kerül a mozikba.

- A Prince of Persiá-t csak 2010-ben mutatják be, de máris itt az első forgatási klip, amelyben megcsodálhatjuk Jake Gyllenhaal film kedvéért felturbózott testét, amit állítása szerint nem szándékozik megtartani a forgatás után, inkább szeretne jókedvű lenni és kövér.

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
Két új Star Trek-plakát

- A Star Trek valószínűleg nem az a film, ami rossz minőségben élvezhető, úgyhogy nem is formálnánk véleményt róla a kamerás hosszú előzetes alapján, mindenesetre aki nagy rajongó és nem bírja ki a jó minőségű előzetes feltűnéséig, az gyorsan kattintson, mert a stúdió feltehetően nemsokára leveteti a netről a kalózverziót. UPDATE: Azóta felkerült az Apple oldalára az előzes jó minőségű változata.

- Mivel a Harry Potter és a Félvér Herceg csak jövő júliusban érkezik, a Warner Bros. egy új kétperces előzetessel igyekszik kiengesztelni a felbőszített rajongókat. A klipben Hermione odasóz egyet Harrynek, de még ennél drámaibb dolgok is történnek.

Forrás: [origo]
Daniel Radcliffe a Harry Potter és a Félvér Herceg-ben | Új előzetes

- Itt a plakát a velencei filmfesztiválon Arany Oroszlánnal díjazott The Wrestler-hez. A marketingesek érthető módon Mickey Rourke-filmként nyomják a portékát: Darren Aronofsky nevét épp csak el lehet olvasni a poszteren, amelyen hatalmas betűkkel az áll, hogy "Mickey Rourke, a birkózó", és ezt némiképp szokatlan módon megfejelték még azzal is, hogy "Légy tanúja Mickey Rourke feltámadásának". A feltámadt Mickey Rourke itt egy félórás videointerjúban mesél mindenféle érdekeset a filmről.

- Ez állítólag egy egyperces klip a Yes Man című Jim Carrey-film forgatásáról, de mi gyanítjuk, hogy valójában inkább egy Red Bull-reklám.

Forrás: [origo]
Edward Norton és Edward Norton a Leaves of Grass-ban

- És végül itt az első kép a Leaves of Grass című ígéretesnek tűnő Edward Norton-filmből. Norton egypetéjű ikreket formál meg: az egyik Norton menő egyetemi professzor racionális világszemlélettel, a másik laza marihuánatermesztő, aki csak a pillanatnak él. Amikor utóbbi élete veszélybe kerül, a profnak fivére segítségére kell sietnie. Az író-rendező Tim Blake Nelson, aki már dolgozott Nortonnal: felbukkant A hihetetlen Hulk-ban.