Oroszlán Szonja és Reese Witherspoon együtt karácsonyozik

Vágólapra másolva!
A héten visszatérnek a moziba a Valami Amerika új csapattagokkal kiegészült sztárjai, Reese Witherspoon és Vince Vaughn szenvednek az ünnepektől, két tini egy látványos fantasyben keresi a megoldást, valamint egy (félre)animált bibliai történet is kapható lesz.
Vágólapra másolva!

Valami Amerika 2 - 2008

Miről szól? A fiúk a lottónyereményükből megcsinálták a filmjüket, ami jókora bukás lett. Kiderül, hogy Alex Amerikában van, ezért felülnek az első gépre, hogy visszaszerezzék tőle a pénzüket.

Ki a rendező? Akárcsak a 2001-es első rész, ez is Herendi Gábor munkája.

Kik a szereplők? A három testvért ismét Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc eleveníti meg, visszatér Szervét Tibor mint Alex, Oroszlán Szonja mint Szabó figurájának a volt csaja és Ónodi Eszter, mint Pindroch figurájának a barátnője. Vérfrissítés a kiváló Csuja Imre és Tompos Kátya személyében érkezik, és beugrik még Lucia "Lora" Brawley is.

Kinek ajánljuk? A jó folytatás ritka kincs, és ez esetben ígérhetjük, hogy ha szeretted az első részt, ez sem fog csalódást okozni.

Mit mondunk még a filmről? Ha az számít, mit érez az ember a film első öt percében, és mennyi energiával áll fel a székből a stáblista után, akkor a Valami Amerika 2 szuperül sikerült. Ha azt nézzük, ami közte van - négy dögös nő, sok bumfordi férfi, rengeteg humor és fülbemászó zene - akkor is tök jól, bár nem hibátlanul. Olvasd el kritikánkat a filmről!