Aki rendszeresen olvassa rovatunkat, tudja, hogy Tarantino készülő nácivadász filmjéről, a Becstelen brigantyk-ról azt is megírnánk, hogy két sort változtattak a forgatókönyvében, annyira várjuk. Most viszont valódi szenzációval szolgálhatunk, hiszen végre itt az első ízelítő előzetes, amelyben a főszerepet alakító Aldo "Apacs" Raine hadnagy (Brad Pitt) máris száz náci skalpot rendel embereitől. A Tarantino védjegyének számító több szálon futó történetből egyelőre csak a Franciaországban nácikat irtó osztag mutatja meg magát, a családja halála miatt bosszút esküvő francia lányt (Melanie Laurent) és a kémnek álló német filmdívát (Diane Krüger) csak egy-egy villanásra láthatjuk, a mozitulajdonos-matrónát (Maggie Cheung) viszont még ennyire sem. Valószínűleg a franciaországi forgatás még tart, és az Amerikában a Péntek 13. előtt látható előzeteshez egyelőre csak ennyi anyagot tudtak összevágni.

Forrás: [origo]
Brad Pitt a filmben | Nézd meg a Becstelen brigantyk előzetesét!


A brigantyk közül Eli Roth-ot (a Motel rendezője) mutatják a legtöbbet az előzetesben, ő alakítja ugyanis Pitt jobbkezét, ezért szépen agyon is üt egy nácit baseballütővel. A csapat többi tagja közül ismerős lehet még B.J. Novak az Office-ból és a germán mozi egyik legnagyobb sztárja, Til Schweiger, aki német létére segíti a bosszúszomjas brigantyk ámokfutását. A trailer utolsó másodperceiben a paródia-hatás tovább fokozódik, hiszen maga Hitler (Martin Wuttke - ő a Deltá-ban is szerepelt) is felbukkan és mániákusan kiáltozza, hogy "Nein! Nein! Nein!".

Forrás: [origo]

Tarantino már számtalanszor hangoztatta, hogy a májusi cannes-i filmfesztiválon szeretné bemutatni a Becstelen brigantyk-at (amihez persze az kell, hogy be is válogassák a versenyprogramba), a hivatalos magyar bemutató pedig augusztus 20.

Előzetes: Becstelen brigantyk