Michael Cera bármit megtenne a szerelméért

2009.02.25. 13:17

Majdnem egy év eltelt azóta, hogy a Michael Cera főszereplésével készülő Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) rendezte Scott Pilgrim-ről hírt adtunk. Az elmúlt hetekben felgyorsultak az események az immár Scott Pilgrim Vs. The World címet viselő képregényadaptáció körül, mivel forgatása rövidesen indul Torontóban. Emlékeztetőül: Cera játssza a Scott Pilgrim nevű főhőst, egy munkanélküli hobbizenészt, aki megtalálja álmai nőjét, viszont ahhoz, hogy az övé lehessen a csaj, meg kell küzdenie hét, szuperképességekkel rendelkező gonosz exével.

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
Mae Whitman Michael Cera

Wright sajátos módját választotta a szereplők bejelentésének: a flickr-re tölti fel a fotókat a színészekről, akik az arcukat félig eltakarva tartják maguk előtt a rajzolt képregényfigurát, akit játszanak. Scott szerelmét, Ramonát Mary Elizabeth Winstead alakítja, aki az a naiv csaj volt a Halálbiztos-ban, aki sárga mazsorettlányruhácskában rohangált.. Kieran Culkin (Macaulay öccse, akit az Igby Goes Down-ból lehet ismerni) Scott meleg lakótársát játssza, Aubrey Plaza, Ellen Wong és Brie Larson Scott volt barátnőit formálják meg.

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
Chris Evans Jason Schwartzman

Ami Ramona exeit illeti Jason Schwartzman (a gonosz exek vezetője), Brandon Routh (vega rocker), Chris Evans (elszállt filmsztár, aki gördeszkázik is), Mae Whitman (fél-ninja leszbi) és Satya Bhabha biztosan köztük van. Annyit tudni még, hogy Scott és a gonosz exek összecsapásait animációval jelenítik majd meg az amúgy élőszereplős filmben. Elég őrülten hangzik ahhoz, hogy izgatottak legyünk a projekttel kapcsolatban.