Jennifer Aniston, Owen Wilson és egy cuki kutya együtt sem volt képes erőteljes hétvégét produkálni a magyar mozikban: a tíz legnagyobb bevételt hozó film összteljesítménye 17%-kal elmaradt a múlt heti tízes toplista eredményétől. Ez nem jelenti azt, hogy a Marley meg én ne teljesített volna jól: 31 152 látogatójával lekörözte a két héttel ezelőtt indult, hasonló műfajú Nem kellesz eléggé-t (28 245). A Watchmen a negyedik helyre zuhant vissza, pedig bevétele - szemben az Amerikában tapasztalt erőteljes visszaeséssel - csak 48%-kal csökkent, és ezen a hétvégén 11 189-en látták.

Forrás: [origo]
Jennifer Aniston és Owen Wilson a Marley meg én című filmben

Ez nem volt azonban elég ahhoz, hogy lépést tartson a Nem kellesz eléggé-vel és a még mindig kiválóan teljesítő Gettómiliomos-sal. Előbbi teljesítménye 40%-ot esett és 13 109-en nézték most meg, utóbbi pedig mindössze 25%-nyi bevételt veszített és 12 171-en ültek be rá. A premierfilmek közül a Coraline és a titkos ajtó került még fel a toplistára (8. hely) 5909 nézővel.

A legendás futballistánk életét elmesélő Puskás Hungary-re összesen 3480-an voltak kíváncsiak az országban, sejthetően a televízióban fog igazi otthonra lelni az alkotás.