Ilyen sok szöveget már nem egészséges elolvasni, ezért mostantól csak egy-egy mondatban azonosítjuk be a hölgyeket, koncentráljunk inkább a képekre és persze a nevek kiejtésére!

- - -

Roxane Mesquida (Rokszán Meszkídá) - Catherine Breillat botrányfilmjeinek (A ma soeur!, Sex Is Comedy, Une vieille maîtresse) fekete démona a Sheitan című beteg horrorban is nyugtalanító jelenség volt. A Playboy-os fotósorozatát se hagyjuk link nélkül.

Forrás: [origo]

+ + +

Fanny Valette (Fanni Válett) - A csaj a Kis Jeruzsálem-ből és a Moliere-ből

Forrás: [origo]

+ + +

Leila Bekhti (Léla Bekti) - A gyönyörű arab csaj a Párizs, szeretlek! egyik epizódjából.

Forrás: [origo]

+ + +

Louise Bourgoin (Luisz Burgoen) - Három évig ő mondta be az időjárást a Canal+ híradójában (Franciaországban állítólag a "Miss Meteók" óriási hírességnek számítanak), tavaly a La Fille de Monaco című filmben főszerepet játszott, ráadásul pont egy meteorológust!

Forrás: [origo]

+ + +

Christa Theret (Kriszta Töré) - Egy valódi trónkövetelő: a LOL-ban Sophie Marceau lányát alakítja, és pont úgy keregeti őrületbe az anyját, mint Vic tette a saját szüleivel 29 évvel ezelőtt a Házibuli-ban.

Forrás: [origo]

+ + +

Clotilde Hesme (Klotild Eszmé) - Őt már kiveséztük egy korábbi cikkben, az idei Francia filmnapokon A provence-i fűszeres című filmjét vetítik.

+ + +

Clémentine Beaugrand (Klémantin Bogran) - Ez a furcsa lány eddig csak egy filmet csinált, de abban hatalmasat alakított.

Forrás: [origo]

+ + +

Mylene Jampanoi (Milen Zsampánoi) - Az ő szépségéről és filmművészeti tevékenységéről is megemlékeztünk már egy korábbi írásban.

Forrás: [origo]

+ + +

Emma de Caunes (Emma dö Kón) - Rá nem igaz, hogy a Házibuli után született, mert már 32 éves múlt, viszont huszonkettőnek néz ki, úgyhogy beválogattuk. Emlékezhetünk rá a második Mr. Bean-filmből, vagy Az álom tudományá-ból. Ez utóbbiban Charlotte Gainsbourg szobatársát játszotta, és sokan osztják azt a véleményt, hogy Gael Garcia Bernal jobban tette volna, ha inkább őrá hajt.

Forrás: [origo]