Két Depardieu, egy csillaghajó

Vágólapra másolva!
Míg Depardieu-papa drogügyekbe keveredik, ifjabb Depardieu-ből hajléktalan lesz. Közben megérkezik a Star Trek csillaghajója, Holdra száll három légy és megemlékezhetünk Marian Cozmáról.
Vágólapra másolva!

Star Trek / Star Trek - 2009

Miről szól? A racionális Spock csak kénytelen-kelletlen viseli el az Enterprise fedélzetén a vad James T. Kirk jelenlétét, de amikor a romulánok támadását kell visszaverni, szövetségesre lelnek egymásban.

Ki a rendező? A Mission: Impossible III rendezője, a Cloverfield producere, J. J. Abrams csinálta a Star Trek-szériát felelevenítő filmet.

Kik a szereplők? Kirköt Chris Pine (Füstölgő ászok) játssza, Spockot Zachary Pinto (Hősök) formálja meg. A romulán főellenség Eric Bana (Hulk, München).

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szerint a látványos űrcsatáktól lesz jó egy film.

Mit mondunk még a filmről? Kirk kapitány kis híján lekési a startot, Spockot érzelmileg kompromittálják, Winona Ryder öreg. A tizenegyedik egész estés Star Trek-mozit azok is élvezni fogják, akiknek Dr. Spockról nem a vulkáni okostojás, hanem a csecsemőgondozás alapművének szerzője, az Enterprise-ról pedig nem az űrhajó, hanem a nyolcvanas évek kisteljesítményű számítógépe ugrik be. Olvasd el kritikánkat a filmről!