Izmos pasik marékszámra

2009.05.11. 12:27

Ha már ezt a címet adtuk a hírcsokrunknak, kezdünk a leglátványosabb pasival: újabb rövid klip készült a Prince of Persia (amerikai bemutató: 2010. május 28.) forgatásáról, amiben ismét megcsodálhatjuk Jake Gyllenhaal kidolgozott felsőtestét. A "mit ad hozzá Jake a filmhez?"-kérdésre a producer Jerry Bruckheimer első helyen említi a jóképűségét, második helyen a kidolgozott testét és csak harmadik helyen a tehetségét. Meglepő őszinteség.

Négyperces előzetes a Terminátor - Megváltás-hoz

A június 4-én magyar mozikba kerülő Terminátor - Megváltás-ból is kapunk újabb részleteket egy négyperces klipben. Nem érdemes részletekbe bocsátkoznunk: rengeteg látványos robbanás, elképesztően patetikus hangvétel. A hangsúly nem a sztorin lesz, az már biztosnak tűnik.

Forrás: [origo]
Bruce Willis a Surrogates című filmben | Előzetes

Bruce Willisnek ugyan idétlen, szőkére festett haja van a Surrogates előzetesében, de azért, mint a fenti fotón is látszik, őt sem kell még kiírnunk a keményfiúk sorából. Jonathan Mostow (Terminátor 3) sci-fi-krimije Amerikában szeptemberben kerül a mozikba, és egy olyan világban játszódik, ahol az emberek helyett robotjaik végzik a cselekvések többségét, a gazdák pedig otthon pihennek, és érzékelők segítségével áttételesen élik csak át az eseményeket.

Amije nincs meg izomban, azt pótolja szellemességgel Larry Clark, aki a Whatever Works (amerikai bemutató: június 19.) című új Woody Allen-film előzetesében hozza a Félig üres-ből megszokott végtelenül szórakoztató önző fráter figurát. Bírjuk a déli akcentussal beszélő Evan Rachel Woodot és a szüleit alakító Patricia Clarksont és Ed Begley Jr.-t is - egyelőre jó előérzetünk van ezzel a filmmel kapcsolatban.

A Transformers 2 magyar szinkronos előzetese


Végül: időközben kijött a Transformers 2-höz a magyar nyelvű előzetes is.