Négy férfi, négy különböző szexuális-párkapcsolati para. Már sokszor ajánlottuk Szajki Péter Intim fejlövés című filmjét, amelyben életszerűen és viccesen köszönnek vissza olyan férfifélelmek, mint a pénisz mérete, a megcsalás, illetve egy-két ezeknél kevésbé hétköznapi probléma is. A kisköltségvetésű első film szellemes forgatókönyvét és remek alakításait dicsértük már eleget, most beszéljen magáért az alkotás: ha még nem láttad a filmet, akkor különösen ajánljuk, hogy nézd meg belőle az alábbi négy félperces klipet, melyek szpojlermentes ízelítőt nyújtanak a férfigondokból.

+ + +

Botos Éva és Nagy Zsolt közös jelenetéből kiderül, hogy sok mindent meg lehet kedvelni az ágyban, amitől eredetileg esetleg ódzkodott az ember.

 

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YZicPIc6iFwTgLG5

 

Várkonyi Eszter éppen egy nagy vallomást készül tenni vőlegényének, Szabó Győzőnek, aki ugyan még nem tudja, miről van szó, de egy kicsit máris ideges.

 

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tjx5OOjSM1OUnX5e

 

Kovács Lehel pont megtalálja az ideális maszturbálós fotót a neten, amikor megzavarja valami olyasmi, ami a legtöbb férfi szexuális étvágyát elvenné.

 

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=R6Ry3CwbJ9TNntoM

 

Földes Eszter és Gáspár Tibor sok csetelés után most randiznak először élőben - ilyenkor nem árt lefektetni néhány alapszabályt.

 

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WpyUSm8kVT4DXRKx