Rengeteg friss előzetes érkezett mostanában, ráadásul mindegyik vidám és habkönnyű, úgyhogy egy csokorban adjuk tovább őket.

Mint a szinkronos előzetesből is kiderül, a Páros mellékhatás (Couples Retreat) egy olyan egzotikus üdülőhelyen játszódik, ahova rendhagyó párterápiára járnak a gazdag és elhidegült párok. A szereposztás pompás: a Veronica Mars Kristen Bellje Jason Batemannel (Juno) érkezik a szigetre, Jon Favreau a Szex és New York Kristin Davisével próbál dűlőre jutni, és itt van még Vince Vaughn is Malik Akermannel (Watchmen) és Faizon Love, a komikus is egy húszéves fekete babával (Kali Hawk). Természetesen a helyszínen kiderül, hogy az édennek nevezett hely és a terápiás program mégsem olyan paradicsomi, mint elképzelték, és rengeteg kalamajka következik. A nyárias film hozzánk csak november 5-én jön majd.

ForrA!s: [origo]
Kristen Bell és Jason Bateman a Páros mellékhatás-ban | Előzetes

Az első fotók után itt az előzetes is a Drew Barrymore rendezte Whip It!-hez, amelyben Ellen Page alakítja a jókislány-skatulyába sehogy sem passzoló főhősnőt, aki a görkoris női derbik világában találja meg önmagát. A klip lendületes, Page szerethető, jó előérzetünk van a filmmel kapcsolatban.

Guy Ritchie Sherlock Holmes-ához ugyan volt már egy hosszú előzetes, de most itt egy kicsit másképp összevágott verzió is, amiből kimaradt az ágyhoz bilincselős jelenet, a végén viszont még több akció látható. Érdemes végignézni, az utolsó pillanatban jön a poén. A film nálunk jövő januárban kerül a mozikba.

Forrás: [origo]
Robert Downey Jr. és Rachel McAdams a Sherlock Holmes-ban | Előzetes

Justin Barthát ezekben a hetekben a Másnaposok elhagyott vőlegényének szerepében láthatjuk a mozikban, de a Jusqu'a toi című kanadai-francia vígjáték előzeteséből az derül ki, hogy hamarosan újabb kellemetlenségek érik. Most a bőröndjét hagyja el egy párizsi utazás során, ami egy szép és szemtelen leányzó - Mélanie Laurent a Becstelen brigantyk-ból - karmai közé kerül, aki trükkös feladványt csinál az eltulajdonított poggyászból.

Idejét se tudjuk, Robin Williams mikor kapott utoljára normális szerepet (ez nem igaz: 2002-ben, és akkor hármat is), úgyhogy nagyon megörültünk a World's Greatest Dad című vígjáték előzetesének. A filmben Williams egy írót alakít, akinek még egy könyvét sem adták ki, és akinek nagyon rossz a viszonya kiállhatatlan kamaszfiával. A rendező Bob Goldthwait, akit legtöbben a Rendőrakadémia 2-4 idióta Zedjének szerepéből ismerhetnek, a film hangvétele viszont nem tűnik idiótának, és végre Williams sem ripacskodik.

Ráadásként itt van még a Despicable Me című animációs film első ízelítője is, ami még csak felvezeti a film minden aljasságra képes főhősének megjelenését. Ezt majd csak jövő júliusban mutatják be.