Múlt héten szinte minden energiánkat lekötötte a magyar filmipar, ezért elmulasztottunk hírt adni néhány izgalmas rendező legfrissebb filmtervéről. Íme, itt vannak egy helyen.

Forrás: [origo]
Egy elkapott pillanat a Warcraft-univerzumból

  • Sam Raimi nagyjátékfilmet rendez a nagy népszerűségnek örvendő Warcraft videojáték-sorozat alapján. A film címe egyszerűen Warcraft lesz, és Raimi a negyedik Pókember jövő év elejétől zajló forgatása után fog hozzá.
  • James Mangold (Észvesztő, A nyughatatlan) - a Tom Cruise és Cameron Diaz főszereplésével készülő korábban Wichita néven futó, most cím nélküli film után - a Three Little Words című önéletrajzi regényt filmesíti meg. Ashley Rhodes-Courter tavaly megjelent memoárja azt a négyéves korától kezdődő kilenc durva évet dolgozza fel az életéből, amit anyjától elválasztva, különböző nevelőszülőknél töltött.
  • David Cronenberg egyelőre félretette a Tom Cruise főszereplésével tervezett A Matarese klán-filmtervét, és helyette Don DeLillo 2003-as Cosmopolis című regényét filmesíti meg jövőre. Az egy nap alatt játszódó történet egy fiatal és sikeres manhattani üzletember vesszőfutását mutatja be egy hajvágásért.
  • Tim Burton az Alice csodaországban után jövőre a Dark Shadows-t csinálja meg, a Johnny Depp főszereplésével készülő vámpírfilmet.
  • Ben Affleck tavaly ősz óta lebegő új rendezése, a The Town mindjárt megvalósul: augusztus 31-étől forog a film, amelynek Affleck maga játssza a főszerepét, egy bostoni bank- illetve sportstadionrablót.