A Meryl Streep, Alec Baldwin és Steve Martin főszereplésével készült It's Complicated (Bonyolult ez) című filmről ma hallottunk először, amikor felbukkant az interneten az előzetese. Nem csoda, hogy az alkotók eddig nem erőltették a vírusmarketinget és az online hírverést, ugyanis ez az alkotás nem a behálózott geekeket akarja becsábítani a moziba, hanem minimum az ő szüleiket és nagyszüleiket.


Nancy Meyers rendezőnő már nem először szólítja meg a menopauzás vagy deresedő halántékú korosztályt, szintén az ő nevéhez fűződik az ún. igényes felnőtt szórakozást biztosító Minden végzet nehéz is. Úgy fest, hogy az It's Complicated-ben Meryl Streep is ugyanúgy két férfi között örlődik, mint Diane Keaton abban az eggyel korábbi Meyers-opuszban, de Streep helyzetét tovább bonyolítja, hogy itt az egyik pasi a volt férje. Keaton legutóbb az álomszép Keanu Reeves helyett érthetetlen módon a potrohos Jack Nicholsont választotta, vajon Streep a felajzott Alec Baldwin vagy a decensebb Steve Martin mellett fog majd dönteni?

Az It's Complicated-et karácsony napjától vetítik majd az amerikai mozik, a magyar bemutatóval kapcsolatban még nem kaptunk információkat.

Olvasnivaló: Interjúnk Meryl Streeppel