A Fórum Home Entertainment nem forgalmazza tovább a Warner Bros. filmjeit, ezért a közeljövőben biztosan nem érkeznek meg hozzánk a Warner DVD-kiadványai; a korábbi tervekkel szemben nem kapjuk meg például szeptemberben Seth Rogen Observe and Report (A szerv lett volna a magyar címe) című vígjátékát és Zac Efron rajongói is szomorkodhatnak, mert a Megint 17 sem jön ki most DVD-n.

Forrás: [origo]
Seth Rogen az Observe and Report-ban

A Fórum sajtóközleményében mindössze annyi információ található, hogy "a Warner Bros. szeptember 1-jétől nem hosszabbítja meg a Fórum Home Entertainmenttel (FHE) kötött együttműködési szerződését, így az FHE szeptembertől már nem forgalmaz Warner Bros. DVD és Blu-ray kiadványokat. A kiadó továbbra is folytatja az olyan nagynevű stúdiók filmjeinek forgalmazását, mint a Sony Pictures és az SPI.", illetve, hogy "a Warner Bros. újabb DVD és Blu-ray kiadványai minden bizonnyal egy ideig nem lesznek elérhetőek a magyar piacon, míg a Warner filmek új kiadója el nem kezdi működését."

Megkerestük Stern Gábort, a Fórum Home Entertainment ügyvezető igazgatóját, aki elmondta, hogy számukra is meglepő volt, hogy a Warner nem hosszabbította meg szerződésüket, mert őket is az utolsó pillanatban tájékoztatták erről. Sternnek nincsen tudomása arról, hogy melyik cég a Warner új magyarországi partnere, de mivel jól ismeri a hazai piacot, feltételezi, hogy ha egyáltalán létezik az új partner, akkor egy külföldi cégről van szó.

A Warner Bros. ügyben illetékes munkatársát egyelőre nem sikerült elérnünk.

Kiegészítés (2009.09.09.): A Warner Bros. londoni központjából válaszoltak az emailünkre: szerződést kötöttek a Pro Video nevű céggel, ezentúl ők forgalmazzák Magyarországon a Warner DVD-ket és Blu-ray-eket. Arról nem adtak felvilágosítást, hogy az együttműködés mikor kezdődik meg, és a partnerváltás miatt a tervezett időben nem megjelent filmek megjelenési dátuma hogyan módosul.