Öltsd magadra Tarantino véres sasát!

2009.09.01. 11:55

Ha te is annyira odavoltál Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című, fergeteges, náciskalpolós filmjéért, mint mi (egyik lelkendező írásunk, másik lelkendező írásunk), akkor itt az ideje, hogy szert tegyél saját brigantys pólódra. Összesen négy zöldesszürke pólót sorsolunk ki (két férfit és két nőit), melyeken az Inglourious Basterds felirat díszeleg egy vérző német sas társaságában. A pólók igazán exkluzív darabok, pénzért sehol sem vásárolhatók meg, ellenben, ha tényleg figyeltél a film megtekintése közben, esélyed van megszerezni az egyiket.

ForrA!s: [origo]
Női és férfi Becstelen brigantyk-póló

Ha szeretnéd megnyerni a négy Becstelen brigantyk-póló egyikét, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldeni a filmklub@origo.hu címre. A levél tárgya "Becstelen brigantyk-póló" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be. Kérjük, leveledben jelezd, hogy férfi vagy női pólót szeretnél nyerni.

Mi Michael Fassbender figurájának, Archie Hicox hadnagynak a civil foglalkozása?

A) Építész
B) Filmesztéta
C) Kocsmáros

A helyes megfejtést beküldők közül 4 db játékost sorsolunk ki, akik egy-egy Becstelen brigantyk-pólót nyernek.

A játék egyfordulós, ideje: 2009. szeptember 1. - szeptember 14. A sorsolásra 2009. szeptember 15-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.