Pimaszul sok gyönyörű ember

2009.09.18. 15:12

Garry Marshall, a Micsoda nő! rendezője csinált egy Valentine's Day című romantikus komédiát, amit természetesen Valentin napon fognak bemutatni, és az előzeteséből az derül ki, hogy az alkotók pofátlanul nagyszámú gyönyörű embert szedtek össze a főszerepekre. Felsorolom őket: Julia Roberts, Bradley Cooper, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Jessica Biel, Jennifer Garner, Emma Roberts, Patrick Dempsey, Jamie Foxx és Topher Grace. Durva.

A Valentine's Day előzetese

Clint Eastwood továbbra is ezerrel nyomja: az USA-ban decemberben mutatják be Invictus című Nelson Mandela-filmjét, amiben Morgan Freeman játssza Mandelát, Matt Damon pedig a dél-afrikai rögbicsapat kapitányát, de ősszel máris újabb filmet forgat. A Hereafter-ben is Matt Damon játssza majd a főszerepet, viszont a sztorit még titkolják. Csak annyit lehet tudni, hogy új irányt jelent Eastwood számára, mert a Hatodik érzék-hez hasonló természetfeletti thriller lesz. A forgatókönyvet a remek Peter Morgan (A királynő, Frost/Nixon) írta, úgyhogy nem aggódunk.

Michelle Monaghan és Robert Downey Jr. a Durr, durr és csók-ban

Két jó nő két jónak ígérkező filmben: Rebecca Hall (a Vicky Cristina Barcelona Vickyje) játssza a volt pasijait körbelátogató főhősnőt Richard Linklater Liars (A-E) című filmjében, amiről korábban már írtunk kicsit részletesebben, Michelle Monaghan pedig a Due Date című Robert Downey Jr.-os és Zach Galifianakisos komédiában alakítja Downey Jr. szülni készülő feleségét, akihez a két pasi megpróbál eljutni. Monaghan és Downey Jr. négy évvel ezelőtt már játszott együtt a remek Durr, durr és csók-ban.