Múlt héten írtuk, hogy hamarosan elkezdődik Tomas Alfredson Engedj be! című filmje amerikai remake-jének (pontosabban a film alapjául szolgáló könyv új adaptációjának) a forgatása. Most nyilvánosságra hozták Matt Reeves (Cloverfield) filmjének a szereposztását is.

ForrA!s: [origo]
Kare Hedebrant mint Oskar | Kodi Smit-McPhee

A pletykák nem hazudtak: a kisfiú főhőst tényleg a 13 éves Kodi Smit-McPhee alakítja, aki a The Road-ban bénáskodott Viggo Mortensen mellett. Az amerikai közönség kedvéért az Oskar nevű figurát a remake-ben Owennek hívják majd.

ForrA!s: [origo]
Lina Leandersson mint Eli | Chloe Moretz

A kislányt, akiről hamar kiderül, hogy vámpír, de a kissrác ennek ellenére összehaverkodik vele, a 12 éves Chloe Moretz játssza. Ő a 500 Days of Summer-ben szerepelt, jövőre pedig a Kick-Ass című Nicolas Cage-es akcióvígjátékban láthatjuk majd. Őt is átnevezték: Eli helyett Abby lesz.

ForrA!s: [origo]
Per ragnar mint Hakan | Richard Jenkins

Az eredetiben Hakan, az újban nem tudni, milyen nevű fickó, aki Elivel él, Richard Jenkins lesz, akit leginkább a Sírhant művek Mr. Fisherjeként lehet ismerni, de tavaly Oscar-díjra is jelölték A látogató főszerepéért.

Ami viszont megalapozatlan pletykának bizonyult, az az, hogy a filmet átnevezik Fish Head-re. Szerencsére maradt Let Me In.