- A legendás humorista, Richard Pryor életéről szóló filmben a korábbi hírekkel ellentétben mégsem Eddie Murphy formálja majd meg a komikust, aki a példaképe volt. Murphy túl magas gázsit kért, úgyhogy helyette Marlon Wayans játszhatja el Pryor szerepét a Richard Pryor: Is It Something I said? című filmben. Bár Wayans elsősorban a testvéreivel együtt készített idióta komédiák (Horrorra akadva-filmek, Kiscsávó) miatt lett híres, szerepelt normális filmben is: a Rekviem egy álomért-ban Jared Leto drogos haverját formálta meg, nem is rosszul.

Forrás: [origo]
Richard Pryor | Marlon Wayans

- Úgy tűnik, Abel Ferrara egy b-kategóriás akciófilmen dolgozik: az adófizetési kötelezettségének nem szívesen eleget tevő Wesley Snipes főszereplésével egy Game of Death című akciókrimit forgat, amelyben Snipes egy testőrt alakít, aki egy kórházban fekvő diplomatát próbál megvédeni. Ferrara dolgozott már Snipesszal az 1990-es New York királyá-ban. Ennél lényegesen izgalmasabbnak hangzik Ferrarának az a terve, hogy egy modern adaptációt készít a Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ból Forest Whitaker és 50 Cent főszereplésével, de ennek még csak most írják a forgatókönyvét.

Forrás: [origo]
Jamie Foxx | Mike Tyson

- Jamie Foxx szeretné eljátszani Mike Tysont, és már az egykori bokszoló is áldását adta a filmtervre. Sok részletet még nem tudni azon kívül, hogy Foxx azt szeretné, ha a filmet Taylor Hackford rendezné. Utóbbi nem túl meglepő, hiszen Hackford rendezte Foxxt a Ray című Ray Charlesról szóló életrajzi filmben is, melyért a színész Oscar-díjat is kapott. Foxx bizonyára nem bánná, ha még egy szobor feszítene a vitrinjében.