Carla Bruni tényleg szerepelni fog egy Woody Allen-filmben

2009.11.24. 23:30

Amikor Woody Allen nyáron Párizsban népszerűsítette a Whatever Works című legutóbbi filmjét, a Metro újságírója megkérdezte tőle, hogy a dalai lámával, az angol királynővel, vagy Carla Brunival forgatna szívesebben. A válaszon senki sem lepődött meg: "Természetesen Carla Brunival. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos lenne. Van karizmája, és tud bánni a közönséggel." - áradozott a mester.

Forrás: AFP
Carla Bruni néhány héttel ezelőtt

Amikor szeptember elején felröppent a hír, hogy Allen a következő filmjét Franciaországban forgatja, több türelmetlen újságíró már tényként tálalta, hogy ebben a filmben Carla Bruni is szerepelni fog, pedig akkor az énekesnő PR-osa határozottan cáfolta ezt az értesülést.

Azonban hétfőn este a Canal+ tévécsatorna Le Grand journal című műsorában Bruni valóban elismerte, hogy Allen megkereste egy ajánlattal. "Felkért, hogy játsszam a következő filmjében. Nem tudom, hogy mi lesz a szerep, de igent mondtam" - mesélte Nicolas Sarkozy szépséges felesége. "Nem vagyok színésznő. Az is lehet, hogy elszúrom, de egy ilyen lehetőségnek nem tudtam ellenállni. Ha majd nagymama leszek, majd elmondhatom, hogy forgattam egy filmet Woody Allennel."

Forrás: AFP
Woody Allen idén nyáron Franciaországban

Allen nemrég fejezte be a Londonban játszódó You Will Meet A Tall Dark Stranger című filmjét, a Brunival közös filmbe jövő nyáron fog belevágni.

A magyar Woody Allen-rajongók számára egy rossz hírrel is szolgálhatunk: az őszi filmajánlónkban beharangozott Whatever Works mégsem kerül idén a hazai mozikba, leghamarabb jövő tavasszal láthatjuk majd.

Forrás: AFP
Carla Bruni, Marisa Borini és Valeria Bruni Tedeschi

Carla Bruni már korábban szerepelt a Divatdiktátorok című Altman-filmben és a Paparazzi című 1998-as francia alkotásban, de mindkettőben saját magát játszotta. Carla édesanyja Marisa Borini neves olasz zongoraművész, nővére, Valeria Bruni Tedeschi elismert színésznőnek és rendezőnek számít Franciaországban, akit itthon legutóbb az Utolsó napjaim és az 5x2 című François Ozon-filmekben láthattuk.

Olvasnivaló: Interjúnk Woody Allennel