Dobó Kata lecsúszott, Hugh Grant szétesett

Vágólapra másolva!
A lecsúszott Dobó Kata kokainozik, Hugh Grant megpróbálja összekaparni szétesett házasságát, Heath Ledger utoljára még varázsol egyet, Nagy Zsolt a Lipóton őrjöng, a zöld lények pedig megrettennek a földlakótól a mozikban.
Vágólapra másolva!

Halálkeringő - 2010

Miről szól? Elza rendőrnő, aki terhes létére nem csak kokainozik, hanem egy hatalmas táskányival is rendelkezik otthon a szerből. Minden a lehető legrosszabbul alakul, és akkor még tíz éve nem látott apja is feltűnik a színen.

Ki a rendező? Ez a thriller Köves Krisztián Károly (Tóbi) első nagyjátékfilmje.

Kik a szereplők? Elzát Dobó Kata alakítja, nyomozó apját Kern András játssza. Kicsi, de fontos szerepben láthatjuk Mészáros Bélát (Poligamy) és Lengyel Tamást (I Love Budapest, Tréfa).

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szeretnének megbizonyosodni arról, hogy Dobó Kata tud játszani és nem bánják a vért.

Mit mondunk még a filmről? Bravúrosan becsapós előzetest kerekítettek a Halálkeringő-höz, Köves Krisztián Károly első nagyjátékfilmjéhez, amelynek tempósra vágott, stílusosan sötét, vészjósló képsorai, a közhelyes monologizálás ellenére ügyesen elhitetik, hogy történettel, gyanúval, vértócsákkal és nyomozással rendelkező borzongató thrillert kapunk. Valójában ezek közül csak a vér igaz, az viszont minden halmazállapotban. Olvasd el kritikánkat!

Mit mond a főszereplő? Sokkoló hírünk van: Dobó Kata iszonyat jó fej. Erről személyesen győződhettünk meg a budai oldal egyik divatos kávézójában, ahol a 35 éves színésznő erdei gyümölcsös teát rendelt, nagyokat nevetett, és mesélt nekünk a Halálkeringő című új filmjéről. A beszélgetés elején gyorsan kivégeztük az elkerülhetetlen Andy Vajna-témakört, majd Kata elárulta, hogy ki a legjobb arc Hollywoodban, milyen bók veszi le a lábáról, és, hogy mit csinált a göndör fürtjeivel. Próbáltuk közösen megfejteni a 15 éve töretlen népszerűségének titkát, valamint egy személyiségteszt kérdéseit is feltettük neki. Olvasd el interjúnkat Dobó Katával!