Dupla adag Toy Story a Filmklubban

Vágólapra másolva!
Csak nyáron jön majd a Toy Story harmadik része, de addig is elevenítsd fel Toy Story-emlékeidet: játssz velünk, hogy jegyet nyerhess az [origo] filmklub 3D-s duplavetítésére.
Vágólapra másolva!

Itt az idő, hogy azok a gyerkőcök is megismerkedhessenek Buzz Lightyearrel, Woodyval, Krumplifej úrral és Andy többi játékával, akik '95-ben és '99-ben még túl kicsik voltak ahhoz, hogy Pixar-filmeket nézzenek. Ezért az [origo] filmklub dupla vetítéssel jelentkezik: a Toy Story és a Toy Story 2 felújított, 3D-s változatát egy este, egymás után vetítjük le, a kicsik kedvéért magyar szinkronnal. De persze azoknak a gyermeklelkű felnőtteknek is ajánljuk a filmet, akik a harmadik rész nyári érkezése előtt szeretnék felfrissíteni Toy Story-emlékeiket.

A Toy Story filmtörténelmet írt: ez volt a Pixar első nagyjátékfilmje, és egyben az első kizárólag számítógépes animációval készült nagyjátékfilm. Utóbbi teljesítményért a rendező, John Lasseter Oscar-díjat is kapott. Viszont ezeknél az adatoknál sokkal fontosabb, hogy gyerekek és felnőttek egyöntetűen imádták a mesét. Népszerűségének fő oka valószínűleg, hogy azt az alapvető gyerekfantáziát testesíti meg, hogy a játékok igazából gondolatokkal és érzésekkel rendelkező, önállóan cselekvő lények.

Az első filmben új játék érkezik Andynek, a kisfiúnak a szobájába: Buzz Lightyear, a nagyképű űrhajósbaba, aki mindenféle olyan csodálatos dologra képes, amiről Andy korábbi kedvence, a Woody nevű cowboy legfeljebb csak álmodhat, ráadásul azt képzeli magáról, hogy igazi űrhajós egy idegen bolygón. Woody eleinte gyanakvással és irigységgel tekint Buzzra, de később összebarátkoznak, és a folytatásban, melyben Woodyt elrabolja egy játékkereskedő, már Buzz az, aki mentőakciót szervez barátja kiszabadításáért.

ForrA!s: [origo]

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a B) válasz volt:

Tom Hanks hangján szólal meg Woody a Toy Story és a Toy Story 2 angol nyelvű változatában.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt február 10-én szerdán 18 órára a Cinema City Aréna mozi 18-as termébe (1087 Budapest, Kerepesi út 9.):

Árki Gábor, Bakos Ferenc, Balatoni Máté, Balázsi Gabriella, Bálint Simon, Bazsó Dávid, Bedekovits Tibor, Bereczky Balázs, Berta Marianna, Bonczók Zoltán, Bondár Bertalan, Budai Csaba, Czapár Zoltán, Csillag Aranka, Csollák Dezső, Csongrádi Viktor, Csopaki Dalma, Diósi Tamás, Dobos Vera, Dunai Ágnes, El-Hage Majed Viktor, Emmer Edina, Erdős Anita, Erős Anikó, Faragó Attila, Fekete Andi, Feledi Krisztián, Garai Róbert, Görög József, Harkai Linda, Harnisch Kinga, Horváth Anna, Horváth Mihály, Horváth Nóra, Ivancsics Ferenc, Jagicza Bence, Jagicza József, Jancsovics Gabriella, Jeruska Zsuzsanna, Jó-Dobronya Gyula, Judge, Kácsor Anita, Kalivoda Lilla, Kecsmár Zita, Kelemen Maria, Kelemen Xénia, Kéri Veronika, Kiss Kata, Konarik Júlia, Koncz Tamás, Kórody Krisztina, Kozma Gréta, Köbli Viktória, Krenkó Károly, Kriston Krisztina, Kutvölgyi Zoltán, Kürti Roland, Lőrinci Dóra, Lővei Péter, Markovics Mária, Mártonffy D Miklós, Mayer Adrienn, Mészáros Katalin, Miklós Laura, Molnár Anna, Nagy Márton, Németh Ágnes, Novák Judit, Paveszka Dóra, Pecze Gabriella, Péntek Erika, Ribiánszky Péter, Rutskay Márta, Sleisz Borbála, Somogyi Somga, Szabadi Gábor, Szabó Barbara, Szádeczky-Kardoss Noémi, Szecsi Rita, Székelyhidy Ágnes, Szép Bence, Telek Gábor, Tímár Klára, Tóth Szilárd, Tóthpál Anita, Tutor Mihály, Vétek Enikő, Vetési-Thury Zsuzsanna, Zeke Attila, Zoltán László

Amennyiben nem látod nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!