Az MTV filmes blogja csinált egy rövid interjút Alice Bragával, aki Antal Nimród Predators-ában egy tökös - francia vagy franciául is beszélő, ez egyelőre nem tiszta számunkra - csajt alakít, az egyetlen nőt a ragadozók bolygóján az életben maradásért küzdő csapatból, amelynek többek közt Adrien Brody, Topher Grace, Laurence Fishburne és Danny Trejo alakítják a tagjait. Az interjú aktualitását az adja, hogy Antal Nimród és a Predators producere, Robert Rodriguez péntek este a South by Southwest filmfesztiválon mutatnak majd be először részleteket a filmből.

 

Forrás: [origo]
Walton Goggins, Antal Nimród és Oleg Taktarov a Predators forgatásán

Az esemény abszolút exkluzív lesz: még Braga sem látott egy kockát sem a Predators-ból, viszont mindjárt azzal kezdi az interjút, hogy Pados Gyula operatőrt dicséri a film fantasztikus vizuális világáért. Adrien Brodynak is jut néhány kedves szó, aki állítólag meglehetősen kigyúrta magát a szerephez, és igazi akcióhősként mutatkozik majd be Braga szerint. A színésznő figurájáról csak annyi újat tudunk meg, hogy orvlövész.

Forrás: [origo]
Oleg Taktarov és Mahershalalhashbaz Ali | Alice Braga és Oleg Taktarov

Antal Nimródot ellenben hosszan méltatja: "Az egyik legkedvesebb rendező, akivel valaha dolgoztam. Szenvedélyes és teljesen átadja magát a munkának, és nem csak a technikai dolgokra koncentrál, hanem a színészekre is. Nimród imádja az akciófigurákat! Az irodája tele van játékokkal, olyan, mint egy kisfiú. Szuper, amikor olyan valaki rendezi az embert, aki rajong az ilyen típusú filmekért. Olyan, mintha egy kisgyerek mesélné el a történetet. A rajongóknak is nagyon jó, hogy egy ilyen ember rendezi a filmet, mert azt fogja adni nekik, amit látni akarnak."

A Predators júlisban kerül a hazai mozikba.