Egyik kedvenc filmes hírblogunk, a Playlist telefonon szóra bírta Antal Nimródot. Egyelőre csak néhány kis részletet közöltek le az interjúból (a nagyját a Ragadozók jövő heti premierjére tartogatják), de azt máris felfedték, hogy mi lehet Antal következő filmje. A rendező egy Paraffin (bizonyos felületek bevonására, vízhatlanításra, síkosításra használt anyag) című disztópikus thrillert szeretne csinálni, aminek az alapötlete már a Kontroll idején is megvolt, és eredetileg ez lett volna a második filmje (aztán máshogy alakult és Antal az Elhagyott szobá-t csinálta meg).

Forrás: [origo]
Antal Nimród (középen) a Ragadozók forgatásán

Antal egyelőre ennyit árul el a film történetéről: "A kubaiak műanyag palackokból építenek maguknak hajót, azon menekülnek el az elnyomó rendszerből. Képzeljük el, hogy a mi világunk is egy ilyen elnyomó rendszerré változik. Az emberek a meneküléshez nem hajót építenének műanyag palackokból, hanem valami mást". Feltételezzük, hogy a "mi világunk" alatt Antal az Egyesült Államokat érti, de az üzenet meglehetősen titokzatos.

Ami a Ragadozók-ról szerepel a cikkben, az enyhén spoileres, de nem különösebben meglepő: Antal benne lenne egy folytatásban, amit, mint kiderül, a film nyitott befejezése abszolút lehetővé tesz, és Robert Rodriguezzel már beszéltek is a lehetőségről, de a téma komolyan csak a film nyitószámainak ismeretében merülhet majd fel.