A Barátok közt Tildája is szerepel az Üvegtigris 3-ban

2010.07.02. 23:24

Egyelőre szigorúan titkolják az alkotók, hogy milyen új arcok bukkannak fel Üvegtigris 3-ban, de mi kinyomoztuk: a film egyik női főszereplője a Barátok közt című tévésorozatból ismert Szabó Erika lesz. A hírt több, a produkcióhoz közel álló, névtelenséget kérő forrásunk megerősítette.

Forrás: MTI
Szabó Erika februárban egy óbudai falmászóklubban

Kovács Gábor producer egy korábbi sajtótájékoztatón annyit volt hajlandó elárulni, három fontosabb női szerep lesz a filmben, azonban a színésznők nevét egyelőre nem kívánta nyilvánosságra hozni. Kettő közülük ismertebb, a harmadik új arc, de mind "22 és 35 év köztiek, és kellemes meglepetést jelentenek majd, elsősorban férfiszemmel, de női szemmel is" - hangzott el a forgatás kezdetét bejelentő sajtótájékoztatón. A három női szerep egyikét kapta meg tehát Szabó Erika, a másik két színésznő személyéről viszont továbbra sem tudtunk kideríteni semmit. A film már két hete forog, a nevek bejelentését az uborkaszezon közepére tartogatják. A június 16-i sajtótájékoztatón csupán egyetlen új szereplő neve hangzott el konkrétan: Kamarás Iváné. A filmet előreláthatóan karácsonykor mutatják be.

A 25 éves Szabó Erikát akkor ismerhette meg a közönség, amikor 2003-ban ő váltotta Erdélyi Tímeát Tilda szerepében a Barátok közt-ben. A színésznő a tavalyi év elejéig játszotta ezt a szerepet, a sorozatból való távozását a sorozat készítői azzal indokolták, hogy "megfáradt a figura". A népszerű szappanopera mellett számos színházi produkcióban is részt vett, utoljára májusban szerepelt a Scooby-Doo és a Kalózszellem című musicalben. A közgazdász végzettségű Szabó Erikát pár hete felvették a Színművészeti Egyetemre, ősztől Hegedűs D. Géza és Marton László osztályába fog járni. Ez azt is jelenti, hogy az Üvegtigris 3 után egy jó darabig nem látjuk majd a vásznon, mert az első két évben az egyetem hallgatóinak nem engedélyezik a külsős munkát.