Anthony Hopkins állítólag jól van

2010.07.26. 18:05
Forrás: MTI/Kallos Bea
Anthony Hopkins a The Rite című film magyarországi forgatásán

Rosszul lett és mentő vitte kórházba a hetek óta Magyarországon forgató Anthony Hopkinst - tudta meg a Független Hírügynökség ma délután. A produkcióhoz közel álló forrásunk szerint azonban a színész jól van és nem tartózkodik kórházban. Az MTI azt adta hírül, hogy Howard Ellis, a Magyarországon készülő The Rite (Rítus) című film producere a Távirati Iroda érdeklődésére szintén cáfolta, hogy a világhírű színész rosszul lett volna forgatás közben.

A korábbi hírek szerint a világhírű színész a fóti filmgyárban lett rosszul. Az Országos Mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy egy embert a filmstúdióból rosszullét miatt az ÁEK-ba visznek, de később a Független Hírügynökségnek azt mondták, hogy bár kihívták a mentőt a stúdióba, végül mégsem kellett senkit elvinni, vélhetően a beteg állapota nem indokolta a kórházba szállítást.

Közben felmerült, hogy a művészt egy magánklinikára vitték, ott azonban a Független Hírügynökségnek azt mondták, hogy nem adhatnak információt, sem arról, hogy betegük-e Anthony Hopkins, sem arról, hogy nem az.

Az Állami Egészségügyi Központ pedig időközben azt közölte, hogy kaptak jelzést arról, hogy hozzájuk viszik a művészt, de végül nem szállították oda.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Colin O'Donoghue és Anthony Hopkins Magyarországon


Mint korábban megírtuk, Anthony Hopkins május óta Mikael Hafström The Rite című thrillerének forgatásán dolgozik Magyarországon. A film egy megtörtént eseményeket feldolgozó könyvön alapul: Matt Baglio The Rite: The Making of a Modern Exorcist című írásán. Baglio egy katolikus pap útját követte, aki kijárta az egyház ördögűzési iskoláját, majd maga is ördögűzéssel kezdett foglalkozni. A filmben az ír Colin O'Donoghue játssza a tanítványt, Anthony Hopkins pedig az egyik ördögűzésben jártas tanárát alakítja.