Kijött Zack Snyder (300, Watchmen) Sucker Punch című csajos akció-fantasyjének az előzetese, amiből egy dolog egész biztosan kiderül: a film elsősorban a tinifiúkat célozza meg. Más ugyanis nem nagyon történik a rövid klipben, mint hogy szexi csajok verekednek és lövöldöznek különböző számítógépes animációval megkreált őrült helyszíneken. Vadászrepülőktől kezdve sárkányokon keresztül szétrobbanó kristálycsillárig minden van itt - reméljük, a filmben majd sztori is lesz.

 

A Sucker Punch egy lányról szól (Emily Browning játssza a szerepet, ami eredetileg Amanda Seyfriedé lett volna), akit gonosz mostohaapja (Jon Hamm) bezárat egy elmegyógyintézetbe. Mielőtt széttrancsíroznák a kiscsaj agyát, elmenekül egy fantáziabirodalomba, ahol öt különböző dolgot kell megszereznie a túlélés érdekében. A küldetésben segít neki Abbie Cornish, Vanessa Hudgens, Jenna Malone, Jamie Chung és talán Carla Gugino is, bár lehet, hogy ő inkább ellenfél.

A Comic-Conom már bemutattak egy részletet a márciusban mozikba kerülő filmből, amiről a Slashfilm bloggere azt írta, hogy "az anime és a videojátékok látványvilágát ötvözi, némi crackkel megdobva, a Snydertől megszokott intenzív vizuális stílusban".