Szeretnéd, ha Antal Nimród kézírása díszelegne a faladon? Ha igen, akkor kapd elő a legkreatívabb énedet, mert ha elég ügyes és szellemes leszel, megnyerheted hiperexkluzív, autogrammal ellátott Ragadozók-ajándékaink egyikét.

Forrás: [origo]
Ilyen (de autogramos) plakátot nyernek négyen | Nézd meg nagyban!

A feladat: először is, ha még nem láttad, nézd meg a filmet, esetleg nézd meg újra. Utána pedig ereszd szabadon a fantáziádat, és szigorúan nem több mint tíz mondatban írd le, hogy szerinted hogyan folytatódik a történet a film zárójelenete után. Nem ígérjük, hogy a Ragadozók folytatásában Robert Rodriguezék felhasználják majd az ötleteket, azt viszont igen, hogy az általunk legszellemesebbnek, legérdekesebbnek tartott írásokat szuper jutalomban részesítjük. Az írásoknál elsősorban nem a veretes fogalmazást értékeljük majd (de azért értelmes magyar mondatokat várunk), hanem a kitalált sztorik ötletességét. A legfigyelemreméltóbb írásokat leközöljük.

Az értékelők: Az írások nyilvánvalóan szubjektív értékelését háromtagú bizottság végzi majd, amelynek tagjai: Szabó András (képregény-szakértő), Bujdosó Bori (aki beszélt már Antal Nimróddal) és Varga Ferenc (aki látta a Ragadozók című filmet).

A nyeremény: négy, izgalmas történettel előrukkoló olvasónkat egy-egy Antal Nimród és Alice Braga által dedikált, eredeti, angol nyelvű, fotópapírra nyomott Ragadozók-plakáttal díjazzuk, a legeslegjobb sztori kiötlőjét pedig egy olyan ragadozófejes teaser-plakáttal jutalmazzuk, amelyet Antal Nimród, Robert Rodriguez, Alice Braga és Laurence Fishburne is aláírt. Utóbbi garantáltan az egyetlen darab az országban!

Forrás: [origo]
Fődíjunk az autogramos teaser-plakát | Nézd meg nagyban!

A fogalmazást a lakcímeddel együtt a filmklub@origo.hu címre küldd el. A levél tárgya "Ragadozók-játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be. A válaszokat mostantól szeptember 2-áig várjuk, az eredményhirdetés szeptember 8-án lesz.

A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.