Angelina Jolie szerdától Rákospalotán forgat

2010.09.27. 13:01

A produkcióhoz közelálló forrásunk szerint Angelina Jolie szerdától forgatja Magyarországon, a rákospalotai Raleigh stúdióban első rendezését, a balkáni háború idején játszódó, egyelőre cím nélküli szerelmi történetet. A szereposztásról eddig két konkrét hír érkezett: először az derült ki, hogy játszik a filmben Rade Serbedzija - ő a férfi főhős apját alakítja -, múlt héten pedig a főhősnő kilétére is fény derült: a bosnyák Zana Marjanovic kapta a szerepet. A friss hírek szerint egy fontos, de nem meghatározott szerepben csatlakozott a szereplőgárdához a szarajevói Branko Djuric is, aki a 2001-as Senki földje egyik főszereplője volt, illetve a Triage című filmben is szerepelt Colin Farrell partnereként.

Forrás: [origo]
Branko Djuric a Senki földje című filmben

A férfi főszereplőről egyelőre találgatások zajlanak: egyes források szerint a belgrádi születésű Nicola Djuricko kapta a szerepet, mások szerint Vladimir Rajcic a befutó, aki Michael Madsennel játszott a tavalyi Serbian Scars című filmben, és számos amerikai filmben és sorozatban volt már kisebb szerepe.

Kiegészítés (14:37): Fliegauf Benedek most tájékoztatott bennünket arról, hogy a film vágója Xavier Box lesz, aki Fliegauf Womb című filmjét is vágta.