George Miller Mad Max: Fury Road-ja már szépen összeállni látszott, sőt, állítólag már az előkészítése folyt, amikor lefújták a projektet: a film előkészítését áttették a jövő év második felére, az ausztráliai forgatásra pedig csak 2012-ben kerül majd sor. Bár a döntést nem indokolták, a Playlist blog feltételezi, hogy anyagi okai vannak: az ausztrál dollár jelenleg nagyon erős, ami a film költségvetését 20%-kal is megemelheti.

Forrás: AFP
Charlize Theron

Amikor tavaly ősszel hírt adtunk róla, hogy Max Rockatansky szerepében Tom Hardyt (Eredet) láthatjuk majd az új filmben, a női főszereplő pedig Charlize Theron lesz, még nem lehetett semmit tudni a sztoriról. Nemrégiben kiderült, hogy a cselekmény egy Five Wives (öt feleség) nevű női konvoj körül bonyolódik, akiknek védelemre van szükségük a főgonosszal szemben, Theron figurájáról pedig annyit lehet tudni, hogy egy félkarú harcos lesz.

Kiegészítés (17:00): A Playlist most adott hírt róla, hogy George Miller nyilatkozata szerint a film forgatását nem anyagi, hanem időjárási okokból halasztották el, és amint ismét beköszönt a száraz, meleg idő (jövő nyáron vagy kora ősszel), leforgatják a filmet.